Conference Program

The conference program is now finalised.. Click to download the program on check out the amazing presentations below.  Each presentation is linked to more information.

AFN18 Conference Program Final

 

 

NOTE: It may look like nothing has happened when you click on the above, but check your computer’s download button.

Conference Program

Monday 26 November 2018

8.30amWelcome & Registration
Light Refreshments
10.00am

(60 mins)
WELCOME TO COUNTRY
Wurundjeri Welcome (Kulin Nation)
WELCOME TO AFN18
11.00am

(60 mins)
CELEBRATING WISDOM
Reflections from the AFN community, reflecting on the AFN
Concurrent Sessions intro.
12.00 NoonLunch
1.00pm

(90 mins)
Accessing Wisdom & Presence in Groups

Dale Hunter & Stephen Thorpe
“I’d Love to do That” – Confessions of an Imperfect Sketcher

Jacinta Cubis
The Experience of the Spiritual (Unity and Diversity)

Farid Bin Abdul Hamid
Exploring Complexity Theory for Greater Creativity and Wisdom.

Martin Butcher
2.30pmAfternoon Tea
3.00pm

(90 mins)
Is There Change in the Air?...

Stephen Hanman & Ian George
Driving Deeper with Spontaneity and Creativity

Sarah Norton
The Aged of Wisdom

Cindy Turner

____________________

Peer Mentoring - Is it Useful?

Marg Leser & Ian Smith
Poutiria te Aroha: Facilitating cultural restoration, honouring sacred connection.

Katarina Mataria, Tuihana Borsch & Helen Ritchie
The Emotional Facilitator

Paul Micallef
4.30pm

(90 mins)
Inter-generational exchange

Weaving the energy of new practice
with the wisdom of experience
Yarning circles

Self-organising groups,
yarning about what matters

Tuesday 27 November 2018

9.30am

(60 mins)
CELEBRATING DIVERSITY
Exploring people, perspectives, practices
Concurrent sessions intro.
10.30amMorning Tea
11.00am

(90 mins)
Facilitating the Wisdom Within You

Andrea Jones
Working with the Mental Maps of Groups

Ian Smith
Creativity & Music

Karen Hunter

_____________________
Celebrating Diversity

Chris Scott
Come Meet us in the Field – Beyond Thinking About Diversity, Creativity …

Pam Searle & Heather Lawrence
Evaluating from Diverse Perspectives

Vanessa Hood & Sharyn Cox
12.30pmLunch
1.30pm

(90 mins)
Creating Environments for Happy Humans

Martin Butcher
Facilitating Deep Democracy

Liz Scarfe & Grzegorz Zielinski
Developing your own Professional Development Plan

Marie Martin
In the Clients Shoes

Jacinta Cubis & Kathlin Mayer
Stocktaking and Celebrating the Elements of Creative, Dynamic and Effective Group Facilitation

Robin Clayfield
3.00pmAfternoon Tea
3.30pm

(90 Mins)
Working Together Ways

Michelle Howard & Carol Vale
Yarning Circles

Self-organising groups,
yarning about what matters
7.00pm - midnightAFN Celebration Dinner

Wednesday 28 November 2018

9.30am

(60 mins)
CELEBRATING CREATIVITY
Creatively embracing change and uncertainty
Concurrent sessions intro
10.30amMorning Tea
11.00am

(90 mins)
Exploring the Diversity, Creativity and Wisdom held in Facilitator Fairy Tales

Andrew Rixon
Markers and Other Magical Tools for Creative Facilitation

Michelle Walker
Being Open to Being Closed

Peter Rennie
Applying Complexity: Creating Change Through Understanding

Jai Allison
Emerging Technologies for Remote Group Facilitation: An Edge Thinking Exercise

Stephen Thorpe & Rick Sommerford
12.30pmLunch
1.30pm

(45 mins)
General Assembly

AFN: from here to there
2.15pm

(90 mins)
Closing Ceremony

Robyn Clayfield with Dale Hunter & others (to be confirmed)
3.45pm
Afternoon Tea & Close (4:30pm)

Register now!